קוויקמיל Andreja Premium מכונת אספרסו E61 מסחרית


שם המוצר:
המחיר שלנו:
מע"מ:
דמי משלוח:
זמן אספקה:
תקופת אחריות:

קוויקמיל Andreja Premium מכונת אספרסו E61 מסחרית

8,100.00
כולל מע"מ
0.00
1
שנה
קוויקמיל Andreja Premium מכונת אספרסו E61 מסחרית
קוויקמיל Andreja Premium מכונת אספרסו E61 מסחרית


קוויקמיל Andreja Premium מכונת אספרסו E61 מסחרית - מידע נוסף

Profesional Coffee Espresso Machine - Andreja Premium  

 מכונת אספרסו מקצועית - קוויקמיל "אנדריאה פרימיום" -  

מידע כללי


מכונת קפה "אנדריאה פרימיום" מבית קוויק-מיל נבנתה על בסיס דגם קודם "אנדריאה". זהו הדגם המחודש בעל שיפורים רבים, בעל גוף מעוגל עשוי ב-100% מנירוסטה, עם צינוריות מים והקצפה עם ציפוי כפול "אנטי-כוויה". 

למכונת "אנדריאה פרימיום" 2 צינוריות קפה - האחת מיועדת להוצאת מנה בודדה של קפה, והשנייה מיועדת להכנת שתי כוסות קפה בבת אחת. כמו כן, למכונה 2 מסננות אספרסו המיועדות להפקת קפה אספרסו קצר וקפה כפול.

ובל נשכח את עיצוב המכונה.... מכונת קפה זו מרהיבה ומיוחדת למראית עין, המכונה כולה בנויה מנירוסטה איכותית מלוטשת, מבריקה ללא רבב ובעלת נוכחות מאסיבית ומקצועית ביותר.

מכונות קפה קוויקמיל בנויות מרכיבים הזהים לאלו המצויים במכונות מסחריות מקצועיות גדולות כדוגמת-ראש מיצוי קפה Legendary E61, שסתום פריקת לחץ מתוחכם, קדם חליטה והחדרת הלחות, ידית מיצוי קפה מקצועית 58 מ"מ, צינוריות אדי קיטור ולמים חמים עם בידוד תרמי כפול, וכדומה. שדרוגים אלו הפכו מכונת קפה זו לפופולרית ביותר בקרב מומחי הקפה והבריסטות בכל העולם.

להשגת תוצאות מושלמות והפקת קפה משובח, ניתן לקנות יחד עם המכונה ערכה מרככת מים.  

 

מאפייני מכונת הקפה 

 

 ידית מיצוי הקפה
מכונה זו מאובזרת בידית מקצועית למיצוי קפה בקוטר מקצועי של 58 מ"מ הבנויה מפליז מוצק חזק במיוחד בציפוי ניקל, אלמנט מושלם לשמירה על יציבות טמפרטורת המים בעת הפקת קפה. רמת איכות הגימור בידית זו, עילאית.

 

ראש מיצוי קפה E61 

ראש מיצוי קפה במכונה זו הינו ראש E61 האגדי זהה למכונות המסחריות/מקצועיות הטובות ביותר. ראש מיצוי= החלק בו מבוצע מיצוי/חליטת פולי קפה טחונים, לתוך חלק זה מתברגת למעשה ידית מיצוי קפה), בנוי מיציקת פליז בציפוי ניקל לשם שמירה מקסימלית על יציבות החום ועמידות. ראש מיצוי קפה Faema e61 הינו רשום כפטנט איטלקי כבר 50 שנה, ומפורסם בשל היותו המוצלח ביותר הודות לסיפון המים החמים שבו. הפטנט הוא זרימת מים חמים מסובבת  מהדוד לראש המיצוי וחזרה שוב ושוב כך שנשמרת טמפרטורה יציבה בחלקים ובמעברי המים ברמה האופטימלית להפקת קפה אספרסו. יחידת מיצוי מקורית זו שוקלת לבדה כחמישה קילוגרם!

מזיגת קפה מתוחכמת
מנגנון מיצוי מיוחד במכונת קפה זו מאפשר מעבר לחץ באופן חלק ללא הפרעות, בניגוד ללחץ הנוצר מרעידות משאבות סטנדרטיות אשר אינו תמיד אחיד. לחץ יציב וחלק זה בדר"כ אינו נפוץ במכונות קפה מקבילות.

קדם-חליטה והחדרת לחות לקפה (פרה-אינפיוז'ן)
מעט לחות מוזרמת לקפה הטחון לפני שלב מיצוי הקפה כך שמתקבלת מקשה אחת ורק לאחר מכן מתחילה פעולת החליטה. תהליך מתוחכם זה גורם למיצוי מירבי של פולי קפה טחון. מובטחת קרמה סמיכה יותר בניחוח עשיר וטעם איכותי כתוצאה מתהליך זה.
 

משאבת המכונה
במכונת "אנדריאה פרימיום" מותקנת משאבת רטט גמישה בעלת יכולת להתאים את עצמה לרמת צפיפות הקפה הטחון בידית מיצוי הקפה ובצורה זו לספק חליטה ומיצוי של הקפה בצורה אופטימאלית ומושלמת. הכל בהתאם לאופן טחינת גרגירי הקפה- גס יותר או עדין יותר. תכונה זו של המשאבה מספקת יציאת לחץ מבוקרת וכמו כן, הפקת קפה איכותי ביותר כוס אחר כוס. 

 

שני מדי לחץ בקדמת מכונת הקפה
2 מדי לחץ ממוקמים בקדמת המכונה לבקרה מלאה בהפקת קפה אספרסו: מד אחד לבקרה על לחץ הדוד, והמד השני לבקרה על לחץ המשאבה.

 

בקרה ממוחשבת
לדוד חימום המים חיישנים המעבירים מידע אל מוח השליטה הממוחשב של המכונה, המבצע בקרה אינטגרלית על כל פעולות מכונת הקפה. החיישנים משדרים מידע על מצב לחצים, מצב מפלס מים, טמפרטורת המכונה וכו'. בצורה זו פעילותה התקינה של המכונה נשמרת  - כך למשל, במידה ונוצר חוסר מים במכונה - המוח הממוחשב יזהה זאת ויכבה את הדוד כאמצעי ביטחון שימנע חימום יתר של הדוד.

-

שסתום פריקת לחץ תלת כיווני עם ידית בקרה מיוחדת
בצידה השמאלי העליון של מכונת קפה זו מצוי כפתור ההפעלה הראשי. בצידה הימני של מכונת הקפה שינה ידית להפעלת שסתום הפריקה האחראי גם לפעולת הפקת הקפה. 
הדלקת כפתור ההפעלה הראשי, מדליקה אור ירוק ודוד חימום המים מחל להתחמם. כאשר הנורה הימנית הירוקה נדלקת, ומד הלחץ מראה לחץ של כ-1 בר, המכונה מוכנה לשימוש ולהפקת כוסות קפה אספרסו.
מעתה, לשם הפקת קפה אספרסו , צריך להשתמש בידית הממוקמת מימינו של ראש מיצוי הקפה. זהו מנגנון ייחודי ביותר הואיל וידית זו למעשה אחראית על הגרופ-הד (ראש המיצוי). כאשר מרימים את הידית כלפי מעלה השסתום נפתח ומים מתחילים לזרום דרך פולי הקפה הטחונים. במקביל מופעלת המשאבה. לאחר סיום פעולת הפקת הקפה יש להוריד את הידית כלפי מטה באופן מלא. בצורה זו פורקים את שסתום הלחץ ומשחררים את לחץ המים המצוי בקפה הטחון החלוט. בכך מושגות 2 מטרות חשובות:
א) הקפה הטחון החלוט מתייבש וטפטופו נמנע. 
ב) דפיקת הקפה המשומש מהידית מתבצעת בקלות רבה כיוון שהינו מקשה יבשה אחת. שסתום פריקה זה הוא איכותי ביותר ומספק בקרה מוצלחת יותר בהשוואה לרוב המנגנונים המצויים במכונות קפה המצויידות במשאבות רגילות.
 


שסתום פריקת לחץ הדוד ושסתום מניעת שאיבה
שני שסתומים הללו הינם חלק חשוב ביותר בפעילות המכונה.
שסתום פריקת לחץ הדוד מהווה חוסם בטיחותי שמטרתו לשחרר את הלחץ בדוד בכל זמן שהדוד נמצא בסכנת חימום יתר. 
שסתום מניעת שאיבה מנטרל את יניקת החלב דרך הצינורית ואפשרות חדירתו לדוד המכונה ובצורה זו השסתום אחראי גם על שחרור לחץ אויר המצטבר בדוד במהלך חימום המים. 

 

קדם-חליטה והחדרת לחות לקפה (פרה-אינפיוז'ן)
מעט לחות מוזרמת לקפה הטחון לפני שלב מיצוי הקפה כך שמתקבלת מקשה אחת, ולאחר מכן פעולת החליטה תחל. תהליך מתוחכם זה מאפשר מיצוי מירבי של הקפה הטחון. קרמה סמיכה יותר עם ניחוח עשיר וטעם איכותי מובטחת לאחר פעולה זו. 
הצלחה מובטחת  בכל פעולה במקסימום קרמה וטעם.

 

דוד - Heat Exchanger - מחליף חום
דוד חימום המים במכונה זו  מסוגל להכיל עד 1.6 ליטר מים. הדוד עשוי מנחושת ולו מנגנון לחימום מים מהיר בהספק של 1400 וואט. חימום המים הראשוני (בתחילת השימוש) לוקח בין 15 ל-20 דקות.  הנפח הרב של הדוד מאפשר להכין קפה אספרסו וקפוצ'ינו לאורך כל היום ללא צורך בהפסקות ומילוי מים. דוד חימום המים של מכונת "אנדריאה פרימיום" מכוסה בחומר מבדד. כמו כן, הוא ממוקם במצב עומד כך שנמנעת בריחת חום מהמכונה, חום הדוד נשמר, ונוצר חיסכון בצריכת החשמל. בצידי המכונה ישנם פתחי אוורור דקורטיביים המהווים אוורור איכותי לרכיבי המכונה ומונעים התחממות יתר בדוד חימום המים.
גוף החימום הינו בעל יכולת החלפת חום פנימית (היט אקסצ'יינג'ר) המאפשרת חיסכון בזמן הפקת מספר כוסות שתייה בבת אחת. ניתן לדוגמא להפיק קפה, להקציף חלב ולמזוג מים חמים להכנת כוס תה.


 לחץ המים בדוד
למכונת קפה E61 "אנדריאה פרימיום" שסתום בקרת לחץ מקצועי ומשוכלל השומר על לחץ טמפרטורת המים בדוד החימום. השסתום מתוכנן כך שיהיה מסוגל באופן אוטומטי להפעיל מחדש את גוף חימום המים במידה והוא מזהה ירידת לחץ.
מד הלחץ הממוקם בקדמת המכונה מצביע על לחץ המים בדוד חימום המים. המכונה מוכנה לשימוש כאשר ישנו לחץ של 1 - 1.2 בר. 

 

צינורית קיטור בציפוי נגד כוויות
צינורית קיטור ארוכה ממוקמת גבוה במכונה כך לגובה אופטימאלי מעל שיש המטבח. צינורית הקיטור מאפשרת הקצפה קלה, נוחה ומהירה בכל כלי המתאים להקצפת החלב. בפתח הצינורית שני חורים בלבד (בניגוד ל- 3 או 4 בהשוואה למכונות אחרות). בדרך זו פעולת ההקצפה קלה ונוחה יותר. לצינורית חיבור כדורי שמאפשר סיבובה לכל כיוון. לצינורית ציפוי כפול המונע התחממות יתר ומעניק הגנה מפני כוויות חום.

צינורית מים חמים 

במכונת "אנדריאה פרימיום" מותקנת צינורית נפרדת למזיגת מים חמים. בצינורית זו ניתן להשתמש לחימום כוסות אספרסו אשר לא חוממו מבעוד מועד באמצעות מגש חימום הכוסות. בנוסף, דרך צינורית זו ניתן למזוג מים חמים להכנת תה או כל משקה חם. לצינורית חיבור כדורי המאפשר לסובבה ב 360 מעלות.

 

מגש פאסיבי לחימום כוסות
אלמנט חשוב בהפקת קפה אספרסו מעולה הוא מזיגתו לכוס שחוממה מראש. במטרה זו מותקן במכונת "אנדריאה פרימיום" מגש פאסיבי לחימום כוסות. המגש מתחמם כתוצאה מפליטת החום בפעילות המכונה, ומתחלק באופן שווה לכל אורכו.
 

מיכל למילוי מים

למיכל המים של מכונת "אנדריאה פרימיום" קיבולת של עד 3 ליטר מים ואת המים ניתן למלא בצורה הפשוטה ביותר.
את המים ממלאים דרך פקק עגול הנמצא בחלקה העליון של מכונת הקפה ועל מנת לעשות זאת אען צורך להסיר את המכסה כולו או להוציא את המיכל ממקומו.
כמו כן, במיכל המים מותקן חיישן מגנטי המהווה יתרון משמעותי למכונה. החיישן מזהה את כמות המים במיכל ולו היכולת לכבות את המכונה כאשר מפלס המים במיכל נמוך מהנדרש. במקרה כזה, המערכות נכבות, גם נורית החום ורק נורית ההפעלה ממשיכה לדלוק. תכונה זו מהווה יתרון משמעותי למכונת "אנדריאה פרימיום" כיוון שמכונות רבות אחרות יכבו את המכונה באופן מוחלט וימנעו את עבודתה. 
 
 

אפשרות חיבור ישירות למקור מים

יחד עם המכונה אפשר לרכוש ערכה לחיבור ישיר למקור המים. הוראות החיבור מפורטות מצורפות לערכה. 
 

מגש ניקוז נוזלים
למכונת קפה זו מגש עמוק ורחב הבנוי מנירוסטה למטרת ניקוז עודפי הנוזלים. לבחירתך, מכסה המגש מגיעה בשני עיצובים שונים : אחד עשוי נירוסטה מבריקה עם חורים והשני עם רשת צפופה. 

נקיון ותחזוקת המכונה

מומלץ על ידי היצרן לבצע ניקוי המכונה back-flush (היזון חוזר) בערך אחת לשבוע. במידה והמכונה נמצאת בשימוש מסחרי רציף מומלץ לנקותה בסופו של יום העבודה. מערך הניקיון אינו מסובך ולוקח מספר דקות בלבד. תהליך הניקוי מתממש בצורה זו:
בתחילה צריך להתאים מסננת עיוורת (ללא חורים) או למקם את הגומי האוטם (מסופק באביזרי המכונה) במסננת רגילה נקייה. לאחר מכן מוסיפים כפית חומר מנקה (קפיזה), מכניסים את ידית הקפה לראש מיצוי הקפה באופן מוחלט ומתחילים את פעולת המשאבה באמצעות הזזת הידית כלפי מעלה באופן מלא. בשלב זה המשאבה תחל להרעיש מעט בתחילת הפעולה אך תעשה שקטה יותר בהמשך עקב בניית הלחץ.  מספר שניות לאחר מכן המשאבה תפסיק להרעיש. כעת מנמיכים את הידית כלפי מטה באופן מלא כך שחומר הניקוי ישוחרר לראש המיצוי (גרופ-הד) וישירות לתוך מגש הניקוז. חומר הניקוי המוצא למגש הטפטוף אמור לצאת ללא צבע קפה, ויש לחזור על הפעולה עד שמתקבלת תוצאה זו. 
לסיום הניקיון מפעילים את כפתור הקפה להזרמת מים נקיים העוברים דרך ראש מיצוי הקפה. כעת מתקבלת מכונה נקייה וניתן להתחיל שוב בהפקת כוסות אספרסו איכותיות. 
 

שכלולים ושדרוגים שבוצעו במכונת קפה זו והפכו אותה לא רק מרשימה במראה אלא גם לאמינה ויעילה ביותר

 

> משאבת מכונת הקפה E61 "אנדריאה פרימיום" עברה שדרוג למשאבת Ulka בעלת הספק של 52  וואט. המשאבה עובדת באופן שקט יותר, עם גימורי פליז ומערכת תרמית המגנה על פעולת המנגנון לניתוק אלקטרוני.
> במכונה מותקן חיישן אלקטרוני העוקב אחר גובה מפלס המים במיכל. אין צורך בכיוון החיישן. החיישן כמובן מדויק הרבה יותר ממתגי קפיץ אשר פועלים בצורה מכנית לפי משקל המים במיכל.
> בקדמת המכונה מותקנים שני שעוני בקרה - התווסף שעון לחץ של המשאבה בתוספת לשעון הלחץ של הדוד הקיים כבר במכונה המספק שליטה ובקרה רחבים יותר למשתמש.
> הותקן כפתור הפעלה מחדש (reset) המגן בצורה אופטימאלית על גוף החימום.
> צינוריות אדי הקיטור שוכללו לידיות הדור החדש המגנות מפני כוויות, ומותקנים ע"י חיבור כדורי המאפשר סיבובן בצורה חופשית 360 מעלות.
> דוד חימום המים של המכונה מצופה בחומר בידוד טרמי המונע פליטת חום וחוסך בחשמל.
> המגש לניקוז נוזלים הישן שוכלל ובמקומו בא מגש נירוסטה בעיצוב חדיש עם קיבולת גדולה יותר אותו ניתן לשלוף בקלות ולנקותו.
> בחלקה העליון של מכונת "אנדריאה פרימיום" ממש מתחת למגש חימום כוסות פאסיבי הותקן פתח בגודל 20 מ"מ דרכו, בעזרת מברג, מתאפשרת גישה לכיוון טמפרטורת המים ולחץ הדוד. אין יותר טעם בפירוק חלקה העליון של המכונה על מנת לכוון את הטמפרטורה. דרך פתח קטן זה מיישמים בקרה מלאה ונוחה על טמפרטורת המים לשם הפקת קפה אספרסו בחום הרצוי.
> מכונת קפה זו ייחודית בכך שניתן להסיר את גוף החימום מתוך הדוד בקלות רבה וללא צורך בפירוק הדוד כולו. תכונה זו מקלה על תהליך ניקוי האבנית במידת הצורך.  

-

-


 שילדת המכונה
שילדת המכונה והמעטפת עשויות כולן מנירוסטה חזקה ועמידה. קיימת גישה לרכיביה הפנימיים של המכונה בקלות מירבית על ידי הסרת המעטפת החיצונית.
 

מימדי המכונה

 גובה – 40.5 ס"מ. רוחב – 29.50 ס"מ. עומק  - 44.50 ס"מ.
 

אחריות היצרן
מוגבלת לשנה במעבדות המורשות על ידי היבואן.

 

ארץ יצרן
איטליה.

-

-

 

ארץ ייצור איטליה
תקופת אחריות שנה
משקל המכונה חסר נתון
חומר גוף המכונה נירוסטה
חומר הדוד ניקל מצופה בנחושת
סוג הדוד דוד מחליף חום
נפח הדוד 1.6 ליטר
זמן חימום ראשוני 18 דקות
סוג משאבת המים רטט
מקסימום לחץ המשאבה 18 בר
הספק המשאבה 52 וואט
לחץ בזמן מיצוי 9 - 8 בר
טמפרטורת מים ביציאה במעלות צלזיוס 89.5
טמפרטורת הקפה במעלות 79
זמן הגעה לטמפ' הקצפה אופטימלית בשניות חסר נתון
זמן הקצפת 250 מ"ל חלב חסר נתון
מיכל המים פלסטיק
נפח המיכל 3 ליטר
נשלף לא
גובה לשליפה -
הגנה מפני חוסר מים כן
פילטר מים לא
מרכך מים נטען לא
חיבור ישיר למים לא
ידית מים חמים כן, נפרדת
סוג ידית הקפה מסחרית
חומר בית המסננת פליז מצופה בניקל
חומר הידית פלסטיק
משקל הידית 611.5 גרם
קוטר 58 מ"מ
מסננות כלולות בודדת וכפולה
מתאם לפודים לא
שסתום לשחרור לחץ כן, ידני
מתגי ההפעלה ידנית
הכנת קפה אוטומטית לא
נורות בקרה לא
שטח חמם כוסות חסר נתון
חמם כוסות פסיבי / אקטיבי פסיבי
טמפרטורת חמם כוסות במעלות 49
מגש ללכידת נוזלים נירוסטה
מכסה המגש נירוסטה
טרמוסטט כן, מייצב לחץ
שעון לחץ כן
חליטה כפולה כן
שסתום הקלת לחץ מהדוד כן
גובה הכוס חסר נתון
הנמכת הכוס -
נפח מיכל פולי הקפה -
מטחנת קפה מובנית -
דרגות טחינה -
סוג להבי המטחנה -
עוצמת רעש מיצוי הקפה 64
הספק 1400
צבע המכונה נירוסטה מבריקה
מידות (גובה,רוחב, עומק) בס"מ 40.0 / 29.2 / 44.4

 
 
 



להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך: