מכונת קפה אופרה Nemox Dell’ Opera


שם המוצר:
המחיר שלנו:
מע"מ:
דמי משלוח:
זמן אספקה:
תקופת אחריות:

מכונת קפה אופרה Nemox Dell’ Opera

3,780.00
כולל מע"מ
0.00
1
שנה
מכונת קפה אופרה Nemox Dell’ Opera
מכונת קפה אופרה Nemox Dell’ Opera


מכונת קפה אופרה Nemox Dell’ Opera - מידע נוסף

Nemox Dell'Opera - Your Ultimate Home Coffee Bar

מכונת קפה אספרסו נימוקס אופרה


חדש-
דגמי 2010 מגיעים בחודש אוגוסט 2009 לקיץ חם במיוחד!!


מידע כללי


מאות לקוחות מרוצים לא טועים !! 

מכונת קפה אספרסו נמוקס Dell'Opera מנירוסטה מבריקה, הינה המודל האולטימטיבי והמקצועי המוביל תוצרת Nemox האיטלקית. מכונת אספרסו ביתית מקצועית המפורסמת בעולם, המיוצרת גם בשמות מותגים OEM הודות לאמינות הגבוהה והאיכות ללא פשרות. 
מכונת קפה מקורית תוצרת נמוקס איטליה, העומדת בכל בדיקות התקנים והאיכות העולמיים. מכונת קפה אספרסו מקצועית לגמרי, עם מטחנת קפה קונית מובנית וטמפר מובנה כיחידה אחת, עשויה מנירוסטה מלוטשת ברמת גימור ללא פשרות, במחירים אטרקטיבים במיוחד. 

מכונת קפה זו מורכבת מרכיבים המצויים גם במכונות קפה מסחריות כגון- צנרת פנימית העשויה מנחושת ומפליז, ידית מקצועית בקוטר 58 מ"מ, ו
שסתום פורק לחצים תלת כיווני solenoid valve.
כמו כן ב'אופרה' מותקנת 
משאבה מקצועית דגם ulka 54 Watt, דוד מים חמים מפליז בקיבולת עד ל- 300 סמ"ק המפיק טמפרטורה יציבה בשילוב עם לחץ הקצפה עוצמתי. חשוב לא פחות- מראה המכונה מרהיב!, עיצוב קלאסי ומהוקצע תוך שימוש בסטנדרט נירוסטה גבוה (תעשיית המזון 304) מבריקה
כמראה ומלוטשת. 


דגמי מכונות קפה אספרסו Dell'Opera ודגם ה Fenice (לכבוד בית האופרה "פניסיה"  הידוע בונציה המרהיבה). דגמי 2010 החדשים והמשופרים מגיעים מצויידים במאיץ חימום המפיק לחץ להקצפת החלב תוך שניות ספורות עד 15 שניות, כמו גם ידית קפה מרשימה ומגש מעוצב, מסננות למנה בודדת וכפולה, כפית מדודה למנת 7 גרם קפה וטמפר (דוחסן) לצד מטחנת קפה דסקיות להבים קוניות- מובנים בגוף המכונה.

 

מאפיינים- מכונת אספרסו קפה נמוקס  Dell'Opera
 

> ידית קפה
Nemox opera grinder spoutמכונת קפה אספרסו Nemox Dell'Opera מגיעה עם ידית קפה מסחרית מרשימה בקוטר של 58 מ"מ ובנויה מפליז בציפוי ניקל מוצק לשמירת חום וייצוב הטמפרטורהNemox Fenice and opera tamper שך שהינה תמיד אופטימלית להפקת אספרסו קפה.  
כמו במכונות מקצועיות, המסננות למנה כפולה ובודדת עשויות מנירוסטה ואינן מסננות מדגם לחץ מדוד.
את ידית הקפה יש למקם מתחת לפתח יציאת הקפה הטחון, (התמונה הימנית), מתג אלקטרוני מתחיל את פעולת המטחנה ברגע הצמדת הידית, כך שקפה טחון טרי נוחת ישירות אל ידית הקפה הממתינה. 
לאחר מכן, יש להדק את הקפה הטחון בידית בעזרת הטמפר המובנה, (התמונה השמאלית), וכעת ניתן להבריג בחצי סיבוב את הידית לתוך ראש יציאת הקפה למיצוי קפה האספרסו. באם נותרו שאריות קפה טחון, הם נאספים במגש איסוף הנוזלים באופן שסביבת העבודה ומכונה הקפה נשארים נקיים.


> שסתום שחרור לחצים תלת כיווני "solenoid"
שסתום פריקת לחץ מתוחכם זה משחרר את לחץ המים הנבנה בידית הקפה לאחר מיצוי הפולים באופן אוטומטי. ומשיג בכך 2 מטרות חשובות: הראשונה, יניקת הלחות מן הקפה הטחון המשומש ומיעת טפטוף מלכלך, ובנוסף- מייעל ומפשט את ניעורו מן הידית כיחידה אחת שלמה ("עוגיה").
פונקציה חשובה נוספת אותו ממלא השסתום הינה בטיחותית, ומתבצעת כאשר נוצר צורך בשחרור לחץ יתר מהמשאבה, למשל כאשר הקפה שנטחן לידית הקפה הינו דק מדי והמים אינם יכולים לעבור. 
משמעות הדבר ברורה, פחות תקלות, והארכת חיי רכיבי מכונת הקפה הודות למניעת לחץ מוגבר על המכניזם.

 

> דוד חימום המים במכונת הקפה
לאופרה גוף חימום בתפוקה גבוהה מאוד כך שההגעה לטמפרטורה הרצויה להכנת קפה ולהקצפת חלב מהירה ביותר. הדוד חימום המים בנויי מפליז, ובעל קיבולת עד ל- 300 סמ"ק ומפיק טמפרטורה יציבה בשילוב עם עוצמה אדירה של קיטור להקצפת חלב, זאת כמעט ללא הפוגה. 
פרוש הדבר שאין כמעט זמני המתנה בין הכנת כוס קפה אחת לשנייה וניתן להכין כוס אחר כוס ברצף. זמן החימום לאחר הדלקה הינו פחות מ- 3 דקות וזמן ההמתנה לטמפרטורת הקצפה שניות ספורות  בלבד.
 

> מאפייני המשאבה
כידוע, נדרש רק לחץ של 9 בר להפקת אספרסו מוצלח. משאבת מכונת הקפה במכונה זו למעשה בעלת עוצמה של 19 בר, ובכך מבטיחה הפקת לחץ רב באדי קיטור להקצפה מעולה ומיצוי נכון ומבוקר של פולי הקפה לאספרסו איכותי. מדובר במשאבה מסוג Ulka עם יכולת הספק של 54 וואט, ממש כמקובל במכונות מקצועיות (היקרות יותר פי כמה).

 

ארבע נורות בקרה ושליטה מדוייקת בטמפרטורה
cמכונת הקפה Dell'Opera ישנן נורות בקרה נפרדות לכל פעולה וכפתורי הפעלה נוחים לתפעול.  הדלקת המכונה מתבצעת בלחיצה על הכפתור הראשי, נדלקת נורת בקרה ימנית קיצונית ודוד המים יחל להתמלא ולהתחמם. דקות ספורות לאחר מכן מושגת הטמפרטורה הרצויה לחליטת ומיצוי פולי הקפה. נורת בקרה שמאלית קיצונית מתריאה כי כעת ניתן להפיק קפה. להפעלת אדי הקיטור, יש ללחוץ לוחצים על הכפתור השני משמאל ולאחר מספר שניות דוד המים יגיע לטמפרטורה הרצויה להקצפה מהירה. 
שימו לב- בדגמים החדשים קיימת פונקציה ייחודית והיא מתג נוסף למטרת יציאת מים חמים לצורך הכנת משקאות חמים, מנה חמה, תה וכדומה. 
 

Nemox Fenice and opera steaming milk

> צינורית אדי קיטור להקצפת חלב או למים חמים
צינורית נירוסטה עמידה ומחוברת במנגנון חיבור כדורי למטרת חופש תנועה בכל כיוון. זרבובית ההקצפה הינה מפליז מצופה כרום ומתברגת החוצה לשם לניקוי. מפיקה עוצמה גבוהה של אדי קיטור והקצפת חלב לקפוצ'ינו מקצועי. למעשה נעשה שימוש בפטנט ייחודי- פיית צד היוצרת ערבול החלב בקנקן ההקצפה ומייעלת את הפקת ההקצפה באופן מקצועי וקל. משמשת גם לקבלת מים חמים.
בדגמים החדשים קיימת אופציית שדרוג לזרבובית מקצועית אופציונלית להעצמת לחץ אדי הקיטור ומומלצת למקצוענים מבינכם.


> שסתומי פריקת לחץ וטרמוסטט הגנה
מכונת אספרסו קפה Nemox Dell'Opera מאובזרת במנגנון מיוחד לבקרת טמפרטורה אשר תוכנן על מנת לזרז את זמני ההפוגה בין מיצוי פולי הקפה ליכולת הקצפת החלב ולשמר טמפרטורה אופטימלית להפקת אספרסו איכותי באופן עקבי. מנגנון זה כולל 3 טרמוסטטים וכן שסתומי פריקת לחץ נפרדים לבקרה על טמפרטורת הכנת הקפה, וויסות טמפרטורת ולחץ הקיטור להקצפה. שני שסתומי פריקת לחץ מגינים הן על דוד המים והן על גוף החימום כנגד חימום יתר ו/או לחצים חריגים.
 

> מיכל מים
מיכל המים הינו גדול במיוחד ויכול להכיל עד כ- 3.5 ליטרים, כך שניתן להכין למעלה מ 100 כוסות (לפי ממוצע מקובל של 30 מ"ל לכוס). את המיכל ניתן להוציא מהמכונה בקלות רבה למטרות מילוי מחדש או למטרת ניקיונו.


> חמם כוסות פאסיבי

מכונה זו מצוידת בחמם כוסות פאסיבי לחימום כוסות האספרסו הנמצאות על מגש זה בזמן שהמכונה דלוקה.

חמם פאסיבי ידוע ביתרונו בחיסכון בחשמל. מומלץ למקם את כוסות המשקה על משטח חמם הכוסות לייצוב טמפרטורת הקפה בכוס בזמן המיצוי.

 

> לכידת נוזלים ב 2 מגשים נפרדים

למכונה שני מגשי איסוף נוזלים הניתנים לשליפה לצורך ניקיונם. מגש אחד משמש לאיסוף שיירי קפה טחון מהמטחנה או הדוחסן והמגש השני לאיסוף טפטופי נוזלים לאחר מיצוי פולי קפה וכן מפעולת שסתום פריקת הלחץ.
 

> גוף מכונת הקפה
מעטפת גוף מכונת אספרסו קפה Dell'Opera עשויה מנירוסטה מלוטשת ומבריקה ברמת גימור מהוקצעת למראה קלאסי ומרשים.

 

> מימדי המכונה
גובה – 32.3 ס"מ. רוחב – 30.2 ס"מ. עומק – 26.4 ס"מ.

 

> אחריות
מוגבלת לשנה במעבדות מורשות.

 

> ארץ יצרן
איטליה.

 

מאפייני מטחנת הקפה (מובנית בגוף המכונה)

 

> מנגנון דיסקיות להבים קונים
למטחנה מערכת דסקיות קוניות בדומה למטחנות מסחריות. מערכת זו מבטיחה אריכות ימי המנגנון, וכי איכות הלהבים לא תיפגם לאורך השנים. הדסקיות הקוניות, בניגוד למטחנות להבים, מאפשרות טחינת פולי הקפה ברמת דיוק גבוהה, כאשר גודל ורמת הטחינה אידיאליים להכנת "שוט" אספרסו מוצלח, ופעולתם שקטה בהשוואה למטחנות קפה דסקיות שטוחות.

 

> מנגנון להאטת המנוע וצמצום רעש
מטחנת קפה המובנית הינה בעלת מנגנון האטה ובקרה על סיבובי המנוע העוצמתי הפנימי, כך שמ- 10,200 סיבובים לדקה מואט המנוע ל- 800 בלבד. המנגנון מבטיח למעשה כי איכות פולי הקפה והארומה שלהם לא ינזקו פגיעה עקב חימום יתר או שריפת הקפה. מטבע הדברים, מטחנות בעלות מערכת להאטת סיבובי המנוע מאריכות ימים הואיל והמנוע והרכיבים המחוברים לו נשחקים פחות עקב המאמץ המופחת.

 
> קפה טחון ישירות לידית הקפה
הצמדת ידית הקפה כנגד כפתור ההפעלה בחזית המכונה (הפועל רק כשהינו לחוץ) מתחיל את פעולת מטחנת פולי הקפה, כך שקפה טחון מופק ישירות לידית הקפה. אפקט זה נוח במיוחד בתהליך הכנת הקפה, מקצר את משך הפעולה, ומונע בזבוז קפה טחון תוך כדי שמירה על סביבת עבודה נקיה. ככל שישנן בכל זאת שאריות קפה, הן נושרות מטה אל מגש האיסוף הנשלף.
טחינת פולי הקפה מתבצעת שניות ספורות לפני חליטת הקפה, כך שמובטחת טריות וארומה אופטימלים.
 
> נטרול תופעת החשמל הסטאטי
מנגנון לצמצום תופעת החשמל הסטאטי (תופעת לוואי בעייתית הנגרמת בעת טחינת הקפה) המאפיין מטחנות קפה ככלל. תופעה זו מתרחשת בעת הזזת מיכל פולי הקפה הטחונים- כאשר קפה טחון מתפרץ החוצה ונצמד למשטחים הנמצאים בסביבת המטחנה. במטחנה זו, הודות למערכת סיבובי מנוע מבוקרים בעת הטחינה, התרחשות התופעה מצטמצמת למינימום.
 
> כיוונון דרגות טחינה
למטחנה זו למעשה אינספור דרגות טחינה המאפשרים הכנת מגוון נרחב של משקאות, החל מקפה טורקי בטחינה דקה מאד ועד לקפה פלנג'ר בעל טחינה גסה למדי. כידוע, כיוונון דרגת טחינה מדויקת הינו אחד כלל חשוב ברשימת הכללים הבסיסיים להבטחת כוס אספרסו מוצלחת.

> מיכל פולים קפה
מיכל הפולים הקפה הינו הנפח של 150 גרם פולי קפה, בנוי מפלסטיק איכותי וקשיח בעל שקיפות. המיכל עצמו אטום לקרני שמש להגנה אופטימלית על טריות פולי הקפה והארומה. כמו כן בתחתית המיכל ישנה סקאלת מספרים המורה על דרגות הטחינה.
 
> ניקיון מטחנת הקפה
ראשית יש להוציא המטחנה מהחשמל לפני הניקוי. לאחר מכן ניתן לנקות רק ע"י שימוש במטלית רכה ולחה מעט.

 

ארץ ייצור איטליה
תקופת אחריות שנה
משקל המכונה  
חומר גוף המכונה פלדת אל חלד
חומר הדוד פליז
סוג הדוד דוד אטום
נפח הדוד 300 מ"ל
זמן חימום ראשוני 65 שניות
סוג משאבת המים רטט
מקסימום לחץ המשאבה 19 בר
הספק המשאבה 54 וואט
לחץ בזמן מיצוי 9 בר
טמפרטורת מים ביציאה במעלות צלזיוס 89-91
טמפרטורת הקפה במעלות 80-84
זמן הגעה לטמפ' הקצפה אופטימלית בשניות 20 שניות
זמן הקצפת 250 מ"ל חלב 42 שניות
מיכל המים פלסטיק קשיח איכותי
נפח המיכל 3.5 ליטר
נשלף כן
גובה לשליפה 22 ס"מ
הגנה מפני חוסר מים כן
פילטר מים כן
מרכך מים נטען כן, אופציונלי
חיבור ישיר למים לא
ידית מים חמים לא
סוג ידית הקפה מקצועית
חומר בית המסננת פליז מצופה בניקל
חומר הידית פליז מצופה בניקל + פלסטיק
משקל הידית חסר נתון
קוטר 57.5 מ"מ
מסננות כלולות 2
מתאם לפודים לא
שסתום לשחרור לחץ כן, solenoid
מתגי ההפעלה לחיצה
הכנת קפה אוטומטית לא
נורות בקרה כן
שטח חמם כוסות חסר נתון
חמם כוסות פסיבי / אקטיבי פסיבי
טמפרטורת חמם כוסות במעלות 43
מגש ללכידת נוזלים פלסטיק
מכסה המגש ציפוי ניקל
טרמוסטט כן, 3
שעון לחץ לא
חליטה כפולה לא
שסתום הקלת לחץ מהדוד כן, אלקטרוני
נפח מיכל פולי הקפה 150 גרם
מטחנת קפה מובנית כן
דרגות טחינה אינסוף
סוג להבי המטחנה דיסקיות, קוניים
עוצמת רעש מיצוי הקפה 51
הספק 1100 וואט
צבע המכונה נירוסטה מבריקה
מידות (גובה,רוחב, עומק) בס"מ 32.0 / 30.0 / 26.0
הנמכת הכוס -
גובה הכוס 10.5 ס"מ

 



להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח