מכונת אספרסו אוטומטית פלאזו


שם המוצר:
המחיר שלנו:
מע"מ:
דמי משלוח:
זמן אספקה:
תקופת אחריות:

מכונת אספרסו אוטומטית פלאזו

5,940.00
כולל מע"מ
0.00
1
שנה
מכונת אספרסו אוטומטית פלאזו
מכונת אספרסו אוטומטית פלאזו


מכונת אספרסו אוטומטית פלאזו - מידע נוסף

Fully Automated Coffee Machine  Solis Palazzo  4th Generation  Espresso Maker

סוליס פאלאזו- מכונת אספרסו אוטומטית קפה / קפ'וצינו 

 

מידע כללי

 

מכונת קפה סוליס פאלאזו האוטומטית השוויצרית-  דור רביעי ומשודרג מסדרת המכונות האוטומטיות מבית Solis שוויץ. מכונה זו מפיקה את המשקה המבוקש בהפעלת מתג, ללא צורך בהמתנה לאפשרות הקצפת החלב. מתג בודד מפעיל את טחינת הפולים קפה ומזיגה ישירות לכוס האספרסו והקפוצ'ינו מתבצעת בזריזות, יעילות ובנקיון מופתי. הפאלאזו נוחה ביותר לשימוש, ידידותית למשתמש, כך שכל מפעיל יחוש כמקצוען בריסטה מנוסה ויוכל להפיק משקאות קפה מקצועיים וטעימים!

רמת הגימור במכונה זו הינה חדשנית ונוחה ביותר לתפעול. עיצוב מרשים למכונת קפה מרהיבה המשודרגת בכל השכלולים האפשריים להפקת האספרסו או הקפוצ'ינו המושלמים.

 
 

מאפיינים

 

פאנל תצוגה ונורות שליטה


מכונה זו מאובזרת בפאנל תצוגה מרהיב המותקן בזוית כלפי המשתמש לשם נוחות הפעלה. נורות השליטה ומתגי הבקרה מובלטים ומעוצבים. נורת התראה תידלק בעת שהמכונה זמינה להפקת אספרסו קפה ו/או להקציף חלב.

בנוסף, כאשר יש צורך למלא את מיכל המים, מיכל פולי הקפה או לרוקן את המגש ללכידת עודפי נוזלים, נורות הבקרה תידלקנה.

 

 

דוודי חימום
מכונת קפה זו מצוידת בשני דוודים העשויים מסגסוגת מתכת אל-חלד. דוד החימום הראשון מבצע את מיצוי וחליטת הקפה בעוד שהדוד השני מפיק את הקיטור להקצפת החלב. כך מתאפשרת הפקת אספרסו וחלב מוקצף ללא צורך להמתין, הואיל ו 2 הפעולות מתבצעות במקביל. דוודי החימום הינם דוד חוסם-חום "טרמובלוק".  

היתרון בתשלובת מתכת אלומיניום במכונות אוטומטיות, הינו טמפרטורה יציבה וזמן חימום מהיר. בשונה מדוודי אלומיניום רגילים, דוד החימום במכונת קפה זו עבר תהליך מיוחד לציפוי של הגנה נגד חלודה וכן לשם ניקוי אבנית יעיל. שסתום פריקה ובקרה כנגד מים חמים עומדים מותקן גם כן, וכך נמנעת הצטברות אבנית מיותרת.

 

מאפייני המשאבה
זו משאבת לחץ חזקה  בהספק 19 בר. כידוע, להכנת אספרסו דרושים 9 ברים של לחץ בלבד. עוצמתה הנוספת של המשאבה תורם  להארכת חייה ושל המכונה, ומעניק חליטה איכותית יותר של פולי הקפה להפקת אספרסו.

 

טרום-חליטה (פרה-אינפיוז'ן)
מעט לחות מוחדרת לפולי הקפה הטחונים בטרם מיצוי הקפה על מנת להפכו למקשה אחת. רק אז פעולת ההכנה תחל. פטנט מתוחכם זה מאפשר מיצוי מקסימאלי של הקפה הטחון. קרמה סמיכה יותר בשילוב ניחוח עשיר וטעם איכותי מובטחים בעקבות פעולה זו.

 

מטחנת קפה אינטגרלית

Solis Palazzo מאובזרת במטחנת קפה מקצועית בגוף המכונה עם מנגנון דיסקיות להבים קוניים מפלדה מוקשחת להבטחת טחינה אחידה של פולי קפה טריים והפקת ארומה. רמת הטחינה נקבעת ע"י המפעיל להפקת תוצאות אופטימליות. קיבולת תא אחסון פולי הקפה במכונה הינו בקיבולת 250 גרם פולי קפה.

 

סנסורים לשליטה ובקרה

Solis Palazzo מצוידת בסנסור בקרה על טמפרטורת חליטת הקפה. סנסורים אחרים מבקרים ומודיעים על צורך בריקון תא האשפה ו/או את מגש איסוף הנוזלים. כמו כן ישנה התראה על צורך במילוי מחדש של מיכל מים, מיכל פולי קפה, ומתי נדרשת שטיפת ניקיון של יחידת ראש מיצוי קפה.

 

◄ חלב מוקצף 

הפעלת כפתור אדי קיטור הממוקם בלוח השליטה המרכזי יגרום למגנון המכונה להפקת אדי קיטור. המתנה של פחות מ 15 שניות עד הופית ההודעה כי המכונה הגיעה לטמפרטורת הקצפה. בסיום ההקצפה ניתן מיד להפיק אספרסו קפה ללא צורך בהמתנה, וגם ההיפך נכון- קודם הפקת קפה ומיד ניתן לבצע הקצפת חלב.

 

הפקת משקאות קפה
מכונה זו מקציפה את החלב ומיד בתום ההקצפה, מתבצעת טחינת פולי קפה. המכונה מפקחת על הטחינה והדחיסה של הקפה הטרי הטחון, ומיצוי הפקה מופק ישירות לכוס קפה. כל התהליך אורך כחצי דקה- באופן אוטומטי, בניקיון מופתי ובתוצאות מושלמות.

 

כיוון עוצמת וחוזק האספרסו קפה

ישנה בחירה בין הפקת כוס אספרסו בודדת או הפקת שתי כוסות בו זמנית.  קביעת חוזק הקפה ניתנת לוויסות באמצעות שינוי כמות המים. תלהפקת קפה חלש- יש להגדיל א כמות המים.  להפקת קפה חזק- יש להפחית את כמות המים.

 

אופציה נוספת לחלוקת מנות- "מעקף לאבקה"

 

 במכונה זו תכונה נוספת- האפשרות לשימוש בסוגי קפה שונים כמו קפה ללא קפאין, מבלי שסוגי הקפה יתערבבו ביניהם והטעמים ייפגעו. אופציה זו מתבצעת באמצעות שרוול מזיגה נפרד בו ממלאים סוג קפה שונה רצוי. חשוב- באופציה זו מצריכה שימוש בפולי קפה טחונים מראש. 

(לשליטה מקסימלית באופציה זו מומלץ לרכוש מטחנת קפה ביתית למיקום בצד המכונה או פשוט לרכוש פולי קפה טחונים מראש, נטולי קפאין או בטעמים שונים).

 

כיוונון גובה המזיגה

מאפיין מוצלח זה מאפשר התאמה לכל גודל ספל קפה. אפילו ספלים גבוהים במיוחד נכנסים בקלות להפקת קפוצ'ינו ב 3 דרגות צבע.
 

סנסור לריקון מגש הנוזלים

מכונת קפה Solis Palazzo מצוידת במנגנון להתראה על הצורך בריקון מגש הנוזלים. חיישן וגם נורת בקרה מתריאים כאשר יש לרוקן המגש.

 

תא אחסון המים

מיכל מים גדול בקיבולת מרשימה של 2.1 ליטר מים, ניתן לשליפה בקלות ע"י ידית. זו כמות המספיקה לכ- 70 כוסות אספרסו.

מיכל המים ממוקם מצויד בחיישן ממוחשב לבקרה מתי יורדים המים במיכל ויש למלאו שוב. למעשה אין אפשרות כי המכונה תעבוד ללא מים, והרכיבים הפנימיים, המשאבות, הדוודים מוגנים ומאריכים ימים.

 

הפקת מים חמים

צינורית אדי הקיטור משמשת לא רק לשם הקצפת חלב אלא גם להפקת מים חמים לשם תה או כל משקה דומה. מים אלו מוצלחים יותר ממים מורתחים בקומקום, הואיל ועברו סינון ואף מופקים בטמפרטורה אידיאלית להכנת תה.

 

משטח לחימום כוסות פאסיבי 

משטח לחימום כוסות פסיבי מצוי בחלקה העליון של המכונה. חימומה של כוס אספרסו הינה קריטית לשם הפקת אספרסו מוצלח. חימום פאסיבי כאמור הינו חיסכון משמעותי בחשמל.

תא אחסון הפסולת

תא אשפה נסתר זה אוגר את פולי הקפה הטחונים לאחר החליטה. קיבולת התא הינה עד 14 מנות קפה חלוט. חיישן מתריע מתי יש לרוקן את התא.
 

תחזוקת ניקיון המכונה
תהליך הניקיון קל לביצוע ופשוט. יש לבצע את הוצאת יחידת ראש מיצוי הקפה אשר נשלפת מן המכונה בנוחות, לשטוף את היחידה בזרם מים, לייבשה ולהחזירה למקומה בתוך המכונה. פעולת ניקיון זו מבטיחה ניקוי הרכיבים הפנימיים, מונעת הצטברות שומני קפה במנגנוני המכונה. מומלץ על ביצוע ניקוי כל 15 יום.
 

שילדת מכונת הקפה

שילדת מכונת קפה זו בנויה מפלדה חזקה, כאשר מעטפת המכונה עשויה מפלסטיק ABS מוקשח ומחוזק. המכונה עצמה אידיאלית במימדיה, וניתן להציבה על שיש המטבח, אפילו תחת ארונות המטבח העליונים.

 

מימדים

גובה- 37 ס"מ, רוחב- 29.5 ס"מ, עומק- 43 ס"מ.

 

תוקף האחריות
מוגבלת לשנה במעבדות מורשות.

 

ארץ יצרן
שוויצריה.

  
 
ארץ ייצור שוויץ
תקופת אחריות שנה
מידות 36.5 גובה 28.0 רוחב 43.0 עומק
משקל 11 ק"ג
דוד המים סגסוגת מתכות מיוחדת
סוג דוד המים טרמובלוק + RapidSteam
מספר גופי חימום בדוד 2, ב- 2 דוודים
זמן חימום ראשוני בשניות 82
טמפרטורה ביציאה במעלות צלסיוס 86
טמפרטורת הקפה בכוס 78.5
סוג המשאבה רטט
מקסימום לחץ המשאבה 18 בר
לחץ בזמן מיצוי 9 - 8 בר
זמן הגעה לטמפ' הקצפה אופטימלית בשניות 10
זמן הקצפת 250 מ"ל חלב בשניות 55
ידית אדי הקיטור נירוסטה
מספר דרגות מטחנת הקפה 18
נפח מיכל פולי הקפה



להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח